Termékenységtudat tanfolyam

Interjú egy végzett tanfolyami tanulómmal:

Tudom, hogy vagy azért jöttél az oldalamra, mert szeretnéd abbahagyni a hormonális fogamzásgátlót, és egy természetes módszert megtanulni, ami pont ugyanilyen hatékony, vagy pedig a babatervezés a célod..

Nagyon jó helyen jársz!

Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, a nők nem termékenyek a ciklusuk minden egyes napján?

 • Van egy 99.4%-os módszer, amit fogamzásgátlásra tudsz használni!
 • Mindemellett még a tested, az egészséged megismerésére is megtanít!
 • Ezzel a módszerrel megtanulod, hogy pontosan mikor ovulálsz, és azt is, hogy mikor vagy teljesen terméketlen.

14 év fogamzásgátló szedése alatt én is abban a hitben éltem, hogy a ciklusom minden napján termékeny vagyok, és hogy semmilyen megbízható természetes módszer nincs a gyógyszeren kívül.

Ekkor jött az életembe a természetes fogamzásgátlás, a termékenységtudat módszerek csoportja, aminek egyike a Szimptotermális módszer, amit én is oktatok.A módszer puszta tényeken alapul, és egy nagyon konzervatív szabályrendszerre épül.

Kiknek ajánlom a módszert?

A módszert az első menstruáció és az utolsó között minden nap, minden élethelyzetben tudjuk használni:

 • Aki hormonoktól mentes fogamzásgátlásra vágyik
 • Fogamzásgátló letétele után
 • Babatervezésnél ötszörösére növeli a fogantatás esélyét
 • Szoptatás alatti fogamzásgátlás
 • A menopausa előtti években
 • PCOS-sel élők is használhatják fogamzásgátlásra
 • Rendszertelen ciklussal élők is használhatják
 • Aki szeretné tudni pontosan mikorra várható a menstruációja
 • Aki csak az egészségét szeretné ellenőrizni 

A következő online tanfolyam időpontjai:

1. alkalom: Március 13. 10-15 óra  (5 óra)

2. alkalom: Március 27. 10-14 óra (4 óra)

Az online oktatás videó Skypeon, kiscsoportokban (max 8-10 fővel) folyik.


A következő budapesti tanfolyam időpontjai:

Jelenleg nem tartok budapesti tanfolyamot a járványügyi helyzet miatt. Remélhetőleg 2021-ben újra lesz erre lehetőségem!

A módszer 99.4%-os hatékonyságáról itt olvashatod a tudományos orvosi kutatást:

A képre kattintva tudod megvásárolni a tanfolyami helyet. Amint megrendelted, felveszem veled a kapcsolatot és küldöm a részleteket. Várlak szeretettel!

A már végzett tanfolyami tanulók véleményei:


Volt-e tapasztalatod a hormonális fogamzásgátlással?

 Négy évig szedtem fogamzásgátló tablettát.

 Hogyan találkoztál a Termékenységtudattal és mit gondoltál róla először? Barátnőm küldte az insta oldalad, figyelemmel követtem. Ott hallottam először erről és nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik :D

Mennyi időbe telt amíg elhatároztad magad, és milyen aggájaid, félelmeid voltak?

A személyes konzultáció pozitív eredményei után azonnal teljes bizalmam volt benned, nem kellett idő az elhatározáshoz:) tudtam hogy végre megtaláltam a legjobb módszert.

A gyógyszer abbahagyása után visszatért-e a ciklusod? Volt-e egészségügyi kihívásod előtte?

Visszatért, de nagyon rendszertelenül. Először két hónapig meg se jött. Utána pedig össze vissza. De meg így is a szerencsések köze tartozom, hogy ennyivel megúsztam, más egészségügyi gondot nem tapasztaltam, csak esztétikait (gyulladt pattanások, szőrösödés)

Milyen célból szeretted volna megtanulni?

soha többe nem szeretnék hormonális fogamzásgátló módszert alkalmazni, és ez a módszer minden szempontból a legjobbnak tűnt: mindig tudom mi zajlik épp a testemben, ha nem akarok babát, azért jó, ha majd akarok, azért jó, hormonmentes, könnyen tanulható módszer.

Ha van párod, ő hogyan reagált rá? Mennyire engedte magát belevonni?

a párom szerencsére abszolút támogat ebben, bár kicsit több ciklust szeretne megvárni mielőtt alkalmaznánk :D

A tanfolyamon elhangzottak ismerősek voltak-e, vagy teljesen új?

szinte minden info teljesen új volt

Mit volt a legnehezebb megtanulni és mit volt a legkönnyebb?

legkönnyebben azt értettem meg, hogyan kell értelmeznem a hővaltozasaimat, illetve az abból való számítást is egyből értettem. Nehézség nem igazán jut eszembe. Mindent egyből megértettem.

Hány cikluson vagy túl és mennyire érzed biztosnak a tudást, mennyire mered használni, illetve mire használod?

harmadik ciklusomban vagyok. Egyelőre még csak az utolsó 1-2 napban merem alkalmazni a módszert.De ciklusról ciklusra egyre magabiztosabbnak érzem magam.

Ajánlanád-e másoknak is a tanfolyamot, és ha igen, miért, ha nem akkor miért nem?

mindenképp ajánlanám minden lánynak, az egészségük megőrzése érdekében, és mert tényleg jó érzés tudni hogy mikor mi zajlik épp a testünkben. Lehet tervezni (akár kozmetikust, nyaralást, stb). Mindig tudom, mire hogyan készüljek.

Hogyan épül fel pontosan a tanfolyam, és mit tanulunk?

A Szimptotermális módszert oktatom a Természetes Családtervezési módszereken belül.

A Természetes Családtervezésnek két formája van:

 • Negatív Családtervezés: ez egy 99.4%-os Pearl indexű fogamzásgátlási módszert jelent.
 • Pozitív Családtervezés: ez pedig nagyjából ötszörös esélyt jelent a babatervezésre, amivel a konkrét termékeny napokat tudjuk detektálni, majd kihasználni.

A tanfolyam két, egymásra épülő alkalomból áll, alkalmakként 4-5 órát vesz igénybe.

A két alkalom között két hét telik el. 

A harmadik alkalom egy 30 perces átbeszélés, vizsga.

Ezek után 3 cikluson keresztül segítem nektek a módszer biztossá válását, ami nagyjából 1-2 ciklust szokott igénybe venni a gyakorlat szerint.

A módszer elsajátítását én, mint okleveles Natural Family Planning oktató végzem, de emellett folyamatosan képzem magam, hogy a pszichológiai és párkapcsolati területein is hasznos tanácsokat tudjak adni a tanulóknak és bátorítani tudjam őket, valamint tudásom a hormonegyensúly és női egészség terén is folyamatosan bővítem.

A tanfolyamon egy általam tervezett teljesen egyedi munkafüzetből fogtok tanulni, amit online oktatásnál postázok nektek.

Az online képzésen Skpye formájában, kiscsoportokban, max 8-10 fővel oktatok, így minden tanulómnak megadom a lehetőséget, hogy kérdezhessen és egyénileg is kifejthesse a problémáit.

A zárt tanfolyami csoportban pedig a már végzett tanulók egymás között megoszthatják a tapasztalataikat, valamint gyakorló feladatokat és videókkal segítem a továbbiakban a végzett diákokat. Igyekszem a legújabb kutatásokat is megosztani a tanulókkal, valamint a kérdésekre egyénenként válaszolni.


A tanórák alatt megismered és megtanulod, hogyan épül fel a női ciklus, milyen hormonális működés zajlik bennünk ciklusról ciklusra. Megtanulsz ciklusnaplót vezetni, és megtanulod megfigyelni a termékenységi jeleidet is. Elsőre nagyon furának hangzik, de nincs benne semmi hókuszpókusz, ez puszta biológia!

 Ezenkívül tanulunk arról, hogy milyenek vagyunk belülről mi nők, és a férfiak is. Tanulunk a spermium élettartamáról és működéséről.

Megtanulod, hogyan tudod az ébredési hődből és a méhnyaknyákodból megfigyelni, hogy valóban ovuláltál-e, és azt is mikor vagy relatív és mikor vagy abszolút terméketlen.

A tanfolyam alatt egy olyan csodaszép munkafüzetből tanulhatsz, amiben 12 cikluson keresztül ellenőrizheted majd a tudásod, ellenőrző kérdésekkel.

A tanfolyam után 3 ciklusig zárt csoportban követlek végig titeket, ebben a tananyagot és rengeteg hasznos információt osztok meg veled, és minden felmerülő kérdésre válaszolok!

Kb. 1-3 ciklust vesz majd igénybe a módszer elsajátítása.

Minden tanfolyami résztvevő egy egyedi tervezésű munkafüzetből tanul, ami tartalmazza a 12 darab kitéphető ciklusnaplót, és a szabályokat is.

VIP Termékenysgétudat oktatás:

Ha nem szeretnél csoportban tanulni, vagy a pároddal ketten szeretnétek tőlem tanulni, akkor házhoz megyek, és csak nektek egyénileg tanítom a módszert, előre megbeszélt időpontokban, kétszer 4 órában.

A VIP oktatás ára: személyesen (heteroxeuális pároknak): 95,000
A VIP oktatás ára online: 85,000Ft
A személyes oktatáshoz  megrendeléséhez kérlek írj emailt a lazaridiszgeorgina@gmail.com-ra.

Youtube csatornámon elindítottam a Termékenységtudat sorozatot, amiben arról beszélek, hogy milyen esetekben nyújthat megoldást a tanfolyam elvégzése:

                 Ha kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatban: